Több mint egy évig tartották fogságban a nőt, aki egy Facebookon megismert csaló miatt utazott Nigériába

2020. július 15.
3.5661
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Elképesztően buta emberek élnek ezen a bolygón, ezt már sokszor és sok helyen kijelentették, de a legújabb Darwin-díjat érdemlő egyed határozottan az a 46 éves amerikai nő, aki egyenesen Nigériába utazott egy férfi házassági ajánlatáért.

A nevét nem vállaló hölgy a BBC beszámolója szerint a Facebookon keresztül megismert egy 34 éves nigériai férfit, név szerint Chukwuebuka Obiakut, aki arra kérte a nőt, hogy utazzon el hozzá, mert el akarja venni feleségül, csakhogy házassági ajánlat helyett a gyanútlan hölgy csak verést és megalázást kapott, lévén 15 hónapot egy szobába zárva töltött, miközben 48 ezer dollárt loptak el tőle a bank- és hitelkártyák segítségével.

A hölgyet a rendőrség szabadította ki a napokban egy lagosi hotelszobából, miután barátainak feltűnt az eltűnése, és feljelentést tettek a hatóságoknál, akiknek egyáltalán nem volt könnyű dolguk együttműködni a nigériai kollégákkal, ezért is tartott ennyi ideig, hogy a nyomára bukkanjanak.
5 hozzászólás

techiii

3 hete és 1 napja

Én azokat sem értem akik képesek pénzt küldeni idegen embereknek.

válasz erre

Fikarc

3 hete és 2 napja

Hogy lehet valaki ennyire rohadtul naiv?

válasz erre

betyár

3 hete és 2 napja

Te jó ég! És mennyi ilyen történet lehet a világban... Biztos nézte a TLC-t...

válasz erre

CharlieFirpo

3 hete és 2 napja

Istenem, fájdalmasan hülye emberek vannak.

válasz erre

Kisfaludy82

3 hete és 2 napja

És ilyen idiótákról még műsor is van az egyik csajos csatornán. Mondjuk az még a jobbik eset, beviszik magukkal amcsiba az ilyen csaló patkányokat, azok meg lehuzogatják meg faképnél hagyják őket. Ezek meg bőgnek, hogy dehát ez szerelem meg ilyenek. Döbbenet. 90 nap jegyesség a címe, ha valaki röhögni akar.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink