Több mint egy év után kaptunk új VLC verziót Androidra

2017. december 07.
6.5841
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Több mint egy évnyi csend után a VideoLAN csapata egy új VLC verziót tett elérhetővé az Android felhasználók számára, melyben alapos változtatásokkal találkozhatunk az elődhöz képest.

Geoffrey Métais, a VLC csapatának egyik Android fejlesztője mondta azt, hogy igaz, hogy közel 13 hónapig hallgattak, de a munka nem állt le, melynek gyümölcse a 2.5-ös verzió, ami újra felkavarta az állóvizet és fókuszba helyezte a felhasználók számára a népszerű lejátszót.

Nos, ebben lehet valami, ugyanis az újdonság mind kinézetre, mind pedig funkcinalitásban magára öltötte a modern köntöst. Uttóbi az igazán fontos, amelyek közt megtaláljuk a 360 fokos videók, az Android Autó valamint Oreot futtató eszközökön a kép a képben mód támogatását.

Ezek mellett a VLC 2.5 már beépül a Google Now-ba, találunk nappali és éjszakai módot, videók lejátszásakor a kép szélére duplán koppintva előre vagy éppen hátra tekerést, de rengeteg mtorháztető alatti, jellemzően sebesség- és stabilitásnövelő technológiát találunk.
3 hozzászólás

Fikarc

11 hónapja, 3 napja

Kép a képben cooooool!

válasz erre

Harder

11 hónapja, 3 napja

Nem semmi, nagyon jó újítások kerültek bele.

válasz erre

TEchie

11 hónapja, 3 napja

Nagyon szeretem ezt a lejátszót, minden eszközömön használom. Észre sem vettem hogy kéne frissíteni Androidon, tök jól ment eddig is.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink