Több, mint 10 millió CyanogenMod telepítve

2013. december 23.
5491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
E
 

zzel a Cyanogen egyre közelebb ér ahhoz, hogy a harmadik legnépszerűbb mobil platform legyen.

A cég hivatalos oldalán található statisztikai adatok alapján a rendszert 5,444,592-en telepítették hivatalos és 4,571,234-en nem hivatalos forrásból, így összesen, eddig 10,015,826 CyanogenMod került telepítésre.

Pontosabban ennél még több is, hiszen a cég adatai csak a legalább 90 napig aktív, tehát valóban használt rendszereket számolják, ám Kirk McMaster a cég vezérigazgatója elmondta, hogy a valós szám 16-24 millió telepítést jelenthet.

A cég meggyőződése, hogy a CyanogenMod népszerűsége leginkább a folyamatos foltozgatásoknak és a korábbi modellek támogatásának köszönhető, szemben az előre telepített Android verziókkal.

A statisztikák szerint a legnépszerűbb telefon a Samsung Galaxy S 510,913, nem sokkal lemaradva tőle pedig a Galaxy S2 494,178 telepítéssel.

A jövőben ezek a számok valószínűleg csak tovább növekednek, hiszen az amúgy is népszerű ROM előre telepítve lesz az Oppo N1 telefonokon, a jövőben pedig, ha minden a cég tervei szerint alakul, Samsung és HTC telefonokra is előre telepített formában kerülnek majd.

Ti használjátok, használtátok? Mi a véleményetek róla?
nincs még hozzászólás