Több mint 1 milliárd alkalommal töltötték le illegálisan a Trónok harca 7. évadát

2017. szeptember 07.
3.1781
csirkee profilja, adatai
csirkee
Hihetetlen népszerűségnek és sikernek örvend a Trónok harca utolsó évada oly annyira, hogy a legfrissebb hírek szerint több mint 1 milliárd alkalommal töltötték le illegálisan a sorozatot.

A kalózkodást megfigyelő vállalat, az MUSO jelentései és adatai szerint hatalmas forgalmat generált a Trónok harca hetedik évada a különböző torrent oldalakon és az illegális streaming szolgáltatásokat nyújtó oldalakon.

Az MUSO nemrégiben közölt adatai szerint az évad egyes részeit összesen több mint 1 milliárd alkalommal torrentezték le a nézők, ami nem kevés szám. Érdekesség, hogy a legtöbben nem torrenten keresztül szerezték be a sorozat részeit, hanem a különböző illegális online streaming szolgáltatóknál töltötték le őket.

Több mint 1 milliárd alkalommal töltötték le illegálisan a Trónok harca 7. évadát - 2. kép

Mindehhez valószínűleg az is hozzájárult, hogy az elmúlt időszakban rengetegszer sikerült idő előtt hackereknek a netre feltölteni egy-egy részt. További érdekesség, hogy a legtöbbször az első részt nézték meg illegálisan, 187 427 575 alkalommal, ezt követi 184 913 279 alkalommal a hatodik rész, míg az utolsó, befejező részt "csupán" 143 393 804 alkalommal töltöttek le a nézők.

Természetesen ezek leginkább csak becslések, hiszen pontosan nem lehet mérni a kalózkodást.
3 hozzászólás

Fikarc

9 hónapja, 1 hete

Szerintem kicsit túlzó ez a felmérés...

válasz erre

Kisfaludy82

9 hónapja, 1 hete

Hát... Ezt csúnyán bukta az HBO...

válasz erre

Porthos

9 hónapja, 1 hete

Az elég durva!

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink