Titkosított anyagból tett közzé képet a Twitteren Donald Trump az iráni rakétakísérletről

2019. szeptember 06.
6.8461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ismét sikerült csúnyán beégetnie magát Donald Trumpnak, aki még a múlt héten írt egy bejegyzést a Twitteren, melyben leszögezte, hogy az Egyesült Államoknak semmi köze sincs az iráni rakétakísérlet kudarcához, üzenetét pedig egy izgalmas fotóval illusztrálta.

A kérdéses fotó egy meglepően nagy felbontású műholdas kép, melyet rögtön elkezdtek vizsgálni a hírszerzés szakértői, a Live Science információi szerint pedig arra jutottak, hogy a képet egy titkosított anyagból emelte el az elnök.

Mint megtudtuk, a fotó az USA 224-es jelzéssel ellátott, KH-11-es típusú titkosított hírszerző műhold által került rögzítésre, és nem szabadott volna ebben a formájában nyilvánosságra kerülnie, hiszen sokat elmondhat a rivális országoknak arról, hogy mire képes ezen a téren az Egyesült Államok műholdas technológiája, hiszen sokan abban a tévhitben élnek, hogy egy műholddal képtelenség ennyire jó felbontású fotókat készíteni. Mint kiderült: nem az!


kudarcához, üzenetét pedig egy izgalmas fotóval illusztrálta.'>
3 hozzászólás

Levi87

4 éve, 11 hónapja és 14 napja

Nem értem, hogy engedhetik meg ezeket Trumpnak. meglepett smiley Twitteren kommunikál egy elnök? meglepett smiley Ez rohadt gáz.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 11 hónapja és 14 napja

Már nem titkos. röhögő smiley
Egyébként hülyeség, hogy sokat elmond a kép minősége. Hasonlók vannak neten, de a google map sem sokkal rosszabb. 80-as évek USA technológiája:

válasz erre

mateszkusz

4 éve, 11 hónapja és 14 napja

Trump... röhögő smiley komoly pali nagyon.
Egyébként lehet egy kis erőfitogtatás volt a cél vele mosolygó smiley

válasz erre