Titanfall

2014. február 06.
7641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Eltohn profilja, adatai
Eltohn
Kezdjük azzal, kik is csinálták ezt a játékot: Játékipari veteránok, Vince Zampella és Jason West által alapított Respawn Entertainment cég.

4 éve az Infinity ard  éléről távolították el őket óriási botrány, és pereskedés következtében, sok kollégájuk követte őket, akik segítettek az elmúlt évtized dollármilliárdokat érő játék sorozatában, A Call of Dutyban.  Éppen ezért a srácok előtt álló kihívás óriási: nemcsak a zavaros múltjukon kell túltenniük magukat, de azt is be kell bizonyítaniuk, hogy meg tudják ismételni a Call of Duty-jelenséget, és a világ egyik legnépszerűbb FPS-ének megteremtése után is elő tudnak rukkolni valami maradandóval.



A Titanfall-t eredetileg 2011-ben kezdték el fejleszteni, érdekesség, hogy akkor még Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. A játék Source motorral megy, mely csak akkor győzte meg Jasonékat, mikor a Portal 2 PS3 változata megjelent. Az, hogy a fejlesztők third-party motort kerestek, nem véletlen: a Respawn viszonylag kevés, 65 fejlesztőt számlál, ebbe pedig nem nagyon fér bele egy saját engine összerittyentése.

[divider]Gépigény[/divider]
Minimális követelmény:     
AMD CPU: Athlon 64 X2 Dual Core 4800+ , Intel CPU: Celeron E1500 Dual-Core 2.2GHz

Nvidia GPU: GeForce GT 330, AMD GPU: Radeon HD 3600 Series

RAM: 2 GB

DirectX 9

10 GB szabad hely

Várható követelmény:

AMD CPU :Athlon II X2 270, Intel CPU: Core 2 Duo E7600 3.06GHz

Nvidia GPU: GeForce GTS 250,  AMD GPU: Radeon HD 6670

RAM: 4 GB

DirectX 10

10 GB szabad hely

[embedvideo id="pF5Wazwb-zk" website="youtube"]

A Titanfall egy teljesen új univerzumba repíti el a játékosokat, ahol az apró a hatalmassal, a természet a mesterségessel, az ember pedig a gépekkel száll harcba. A tehetséges fejlesztőkkel rendelkező Respawn a hosszú évek során szerzett tapasztalatait használja fel arra, hogy a Titanfall játékkal megalkossák a következő generációs multiplayer élményt. A játékban elérhető lesz AI vs Co-op mód is, mely az fps ben újaknak, de még a Titanfallban újaknak is segitség lehet megtanulni, elsajátítani a játékot

A játék béta verziója  PC-n és XboxOne-on és Xbox360 on  február közepén, 14.-én fog elstartolni és 19. -ig fog tartani a jelenlegi hírek szerint.. A játék március 11.-én fog megjelenni.
nincs még hozzászólás