Tim Cook szerint az Apple nem csak a gazdagok márkája!

2017. szeptember 13.
3.3031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Érdekes bejelentést tett Tim Cook a Fortune magazinnak egy interjúban néhány órával azelőtt, hogy tegnap este bejelentették az új iPhone okostelefonokat, köztük a megfizethetetlenül drága iPhone X-et is.

Az Apple első embere ugyanis arról beszélt a lapnak, hogy bár sokan úgy vélik, az általuk gyártott termékek kizárólag a tehetős embereknek szólnak, azonban Tim Cook úgy véli, hogy ez badarság, amint ugyanis az interjúban kifejtette: vannak már új iPhone-ok és iPad-ek is, amelyek 300 dollár alatti áron kaphatók - noha azt nem tette hozza, hogy ezek nem aktuális hardverek, sőt bizonyos esetben butított konstrukciók.

Hogy kijelentését nyomatékosítsa, Tim elmondta, hogy világszerte több mint egymilliárd aktívan használt Apple eszközt tartanak számon, és úgy gondolja, hogy ennyi gazdag ember nem létezhet ezen a Földön, ami nyilván maximálisan helytálló kijelentés, ellenben sajnos csak az érem egyik oldala, hiszen termékeik ettől még nem tartoznak a kellemes árkategóriába.
3 hozzászólás

Levi87

7 éve, 2 hónapja és 1 napja

Igazat mond. Nem a gazdagoké hanem azoké akik simán vagy akár erőn felül is megveszik hitelre.

válasz erre

muki

7 éve, 2 hónapja és 1 napja

Nyilván szolgáltatóknál hűségidővel egészen barátságos áron lehet iphonehoz jutni de azért kevés átlag ember fogja kpra megvenni az új iphone xet...

válasz erre

rDAVE

7 éve, 2 hónapja és 1 napja

Azért akarják lemosni ezt a címkét, hogy ne riasszanak el vásárlókat. röhögő smiley Vegyetek csak fel hitelt vagy vegyétek a butított telefonokat. Nyugaton nem nehéz megfizetni, de kevésbé pénzdobálós országokban kínszenvedés. Sok nyomi meg képes ezért hitelt felvenni, bár külön vicces, hogy Amerikában hitelt is többet vesznek fel... Aztán megint bedöntik a világgazdaságot a sok fedezetlen sz.rral. Még a kormányuknak is nagyobb adóssága van, mint a magyarnak (GDP arányosan).
Jó termékek az Apple cuccok, de az árazását nem tudják nekem kimagyarázni.

válasz erre