Tim Cook megígérte: kikapcsolhatóvá teszik az iPhone-ok szándékos lassítását okozó funkciót!

2018. január 19.
1.8501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Világszerte óriási felháborodást keltett az iPhone-felhasználók körében, amikor kiderült, hogy az Apple teljesen szándékosan lassította a kérdéses okostelefonok régebbi modelljeit - állítólag - annak érdekében, hogy az akkumulátorok öregedését ne vegyék észre a felhasználók.

Azóta számtalan intézkedéssel próbálták már csillapítani a kedélyeket, de a mindenki által várt bejelentés mostanáig váratott magára, Tim Cook, az Apple atyaúristene az ABC News-nak adott interjúban ugyanis végre megígérte, hogy nem kell aggódniuk a felhasználóknak, a régebbi iPhone-készülékek szándékos lassítását okozó funkciót hamarosan kikapcsolhatóvá teszik.

Magyarul az emberek maguk dönthetnek arról, hogy lassítják készülékeiket a jobb üzemidő érdekében, vagy inkább újra fénysebességgel hasító iPhone-t akarnak, de cserébe többször töltik azt. Persze a helyzet messze nem ilyen egyszerű...

Tim Cook szerint ugyanis a funkció kikapcsolásával előfordulhat, hogy sokan tapasztalnak majd a gyorsabb merülés mellett váratlan összeomlásokat és kikapcsolásokat - kivéve abban az esetben, ha új aksira cserélik az elöregedett régi telepet.
szándékosan lassította a kérdéses okostelefonok régebbi modelljeit - állítólag - annak érdekében, hogy az akkumulátorok öregedését ne vegyék észre a felhasználók.'>
4 hozzászólás

inkognito

6 éve, 8 hónapja és 20 napja

Engedtek a nyomásnak. Várható volt és abszolút jó döntés.

válasz erre

Fikarc

6 éve, 8 hónapja és 20 napja

Navégre ez egy jó döntés!

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 8 hónapja és 20 napja

Ez volt a lehető legjobb lépés.

válasz erre

Levi87

6 éve, 8 hónapja és 20 napja

Ennyi. röhögő smiley

válasz erre