Tévésorozat lesz az Idétlen időkig-ből

2020. július 03.
9.2761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Manapság sok régebbi film kerül át tévésorozat formátumra, úgyhogy már meg sem tudunk lepődni azon, hogy a Bill Murray nevével fémjelzett Idétlen időkig is a tévéképernyőkre költözik, lévén készülődik az adaptáció.
Advertisement

Stephen Tobolowsky színész, aki az eredeti filmben is feltűnt, a Production Meeting podcastben tett róla említést, miszerint formálódik a háttérben az adaptáció, viszont semmiféle egyéb részlettel nem szolgált. Nem tudjuk egyelőre, hogy mennyire lehet hivatalosnak tekinteni, az is lehet, hogy később kacsának bizonyul a hír, de nehezen hisszük, hogy pont Tobolowsky ne értesülne pontosan erről.

Az egyik producer kérdezett rá a színésznél, hogy nem-e szeretné a filmben játszott karakterét, Nedet újra megformálni, mire ő rábólintott. 30 év eltelt azonban a film óta, úgyhogy érdekes lesz látni, miként alakult a karakter élete azóta. Azt nem tudni, hogy Bill Murray feltűnhet-e majd a szóban forgó adaptációban.

3 hozzászólás

TEchie

4 éve, 10 napja

Bírtam a filmet, de egy sorozat? Nem lenne túlzás?

válasz erre

Fikarc

4 éve, 10 napja

Na ez érdekesen hangzik.

válasz erre

Harder

4 éve, 10 napja

Nagyon szerettem a filmet, de Bill Murray miatt. Belenézek persze, mert jó a téma, de szerintem nagyon messze lesz a filmtől.

válasz erre