Tetra Lockscreen Windows Phone-ra

2014. október 24.
6711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
Úgy tűnt, hogy a Microsoft magára hagyta az Élő Zárolási képernyőt, most azonban előrukkolt egy újabb, hasonló funkcionalitással bíró alkalmazással.

A Tetra Lockscreen ugyanolyan szinten képes módosítani a Windows Phone-t futtató készülékek zárolási képernyőjét, azonban másra specializálódott: a lényege, hogy a képernyőre interaktív minialkalmazásokat (widgeteket) helyezhetünk, melyeket a telefon feloldása nélkül használhatunk.

Az alkalmazás szépen átalakítja a zárolási képernyőnket, és mikor egy ilyen minialkalmazást használunk, a háttérkép elmosódik és extra információkat láthatunk, mint például a naptárból az összes naptárbejegyzést megtekinthetjük, valamint emellett lapozhatunk is, mintha a Naptár alkalmazásban lennénk.

Nem csak naptárt kapunk, hanem például egy stopperórát vagy lépésszámlálót is kirakhatunk minialkalmazásként a zárolási képernyőre! A képernyőre legfeljebb négy ilyen minialkalmazás tűzhető ki.

Jó látni, hogy mégsem hagyta el a Microsoft ezt a remek ötletet, hiszen így legalább a zárolási képernyőt is jórészt kedvünk szerint alakíthatjuk, bár nagy valószínűséggel ezek az Élő Zárolási képernyő (ahogy a rendszerben ezt a funkciót elnevezték) csak a Windows 10-re forr majd ki igazán, ahol több lehetőségünk lesz a képernyőt testreszabni, valamint teljesítményben sem okoz majd problémákat a funkció használata.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=5fpw8TnHe7k
A Tetra Lockscreen jelenleg csak az Egyesült Államokbeli készülékekre érhető el (trükk: át kell hozzá állítani a régiót az USA-ra), de ha valaki feltétlen be szeretné szerezni, akkor ezen a linken keresztül megteheti.
nincs még hozzászólás