Tesztelj Silicon Power termékeket

2014. január 23.
4221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Silicon Power egy érdekes és szimpatikus lehetőséggel állt elő.[divider]A Silicon Powerről:[/divider]

A Silicon Power 2003-ban alakult, nemzetközi üzletpolitika és globális marketingpolitika jellemzi kommunikációját, a technikai-műszaki flash memória gyártó iparágban előkelő helyet foglal el.

Jól bevezetett brand image és magas termékminőség jellemzi.

A Silicon Power hamar felismerte ezen tulajdonságok fontosságát és a jól irányzott kommunikációnak köszönhetően végfelhasználók milliói használják nap mint nap, több mint 100 országban. Így válhatott a világ egyik vezető flash memória, memória kártya, pendrive és kártyaolvasó gyártójává. Az anyavállalat Taipei-ben van, raktáraik világszerte rendelkezésre állnak, például Hollandiában, Japánban, Oroszországban, Kínában, hogy bárhol bármikor elérhető legyen minden Silicon Power termék a világpiacon.

[divider]Tesztelj függetlenül[/divider]

Egy gyártó sem ugrik be, aki hasonló lehetőséget kínál a vásárlóinak. Nem is olyan rég történt, hogy a Silicon Power Facebook oldalán egy felhívás látott napvilágot. A felhívás kritériuma egyszerű, és teljesíthető. Ha eléri az oldal a 300 lájkot, akkor a Silicon Power ingyen és bérmentve biztosít a bárkinek egy-egy terméket a tesztelésre. Természetesen a kiválasztás véletlenszerűen történik, de ahogy nő az oldal népszerűsége úgy nő a tesztelők száma is. Kapsz egy gyönyörű pendrive-ot amit nyúzhatsz és alávetheted bármilyen tesztnek. Ti is tudjátok, hogy mennyire fontos a független vélemény egy termékről. Sajnos manapság egyre nagyobb divat a magyar médiában is, hogy a tesztek pozitív elbírálása némi honorárium fejében mindig megtörténik.  A véleményed és a tapasztalatod leírhatod és elküldheted nekik a Facebook oldalra, de akár nekünk is, és mi továbbítjuk az illetékeseknek.A kezdeményezés egyelőre sajnos csak a Facebook felhasználóknak szól, de bízunk benne, hogy hamarosan a Google Plusz felhasználók is kivehetik a részüket a jóból. Mi is jelentkeztünk tesztelni, mert szeretnénk, ha mások is megismernék a kiváló eszközöket. Törekszünk arra, hogy a nehezen megkeresett pénzed, olyan kiegészítőre költsd ami nem hagy cserben fél- egy év után sem.

A Facebook oldalra mindenképp lájkot kell nyomnod, hogy részt vehess az akcióban. A szakmád, nemed, korod nem befolyásolja, hogy kiválasszanak tesztelőnek. Köszönjük a segítséget és reméljük, hogy ez a nemes cél független sikereket fog elérni.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink