Tesla Model 3 alkatrészekből állnak a gyártó lélegeztetőgépei

2020. április 06.
6.2721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Elon Muskék átálltak nemrégiben a lélegeztetőgépek gyártására a Teslás csapattal, a New York-i üzemüket konkrétan teljesen erre csoportosították át, most pedig jött is némi fejlemény a procedúrával kapcsolatban.

Joseph Mardall mérnökigazgató megosztotta az emberekkel, hogy a vállalat saját gyártású lélegeztetőgépe nagyban alapszik a Tesla autó alkatrészein. Egészen pontosan egy közel négy perces videó került fel az internetre, ahol kiderül, hogy a lélegeztetőgép sok ízében a Tesla Model 3 egyes darabjaiból lett összepakolva.

A gép prototípusát, amelyet a videó mutat be, első sorban a Model 3 infotainment rendszer (szoftver- és hardvergyűjtemény, ami működteti a képi- és hangrendszereket) vezérli. A Tesla lélegeztetőgép a központi kijelzővel rendelkező érintőképernyőt használja felhasználói felületként a megfigyeléshez, és a jármű infotainment alaplapját, mint fő számítástechnikai rendszert, no meg a vezérlőszelepeket, amelyek vezérlik a gázok áramlását a ventilátorba.

Nézd nagyban ezt a videót!



gyártására a Teslás csapattal, a New York-i üzemüket konkrétan teljesen erre csoportosították át, most pedig jött is némi fejlemény a procedúrával kapcsolatban.'>
3 hozzászólás

Kisfaludy82

4 éve, 3 hónapja és 24 napja

Felhasználták a fennmaradt alkatrészeket, fura hogy erre is jók. röhögő smiley

válasz erre

Harder

4 éve, 3 hónapja és 24 napja

Okos megoldás.

válasz erre

techiii

4 éve, 3 hónapja és 24 napja

Én nem bíznék bennük.

válasz erre