Egész életére lerokkant az a kínai fiú, aki eladta a veséjét egy iPhone-ért

2018. december 31.
8.5031
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
2011-ben még az iPhone 4 számított az Apple aktuális újdonságának, az akkor 17 éves, kínai származású Xiao Wang pedig bármit megadott volna, hogy szerezzen egyet az említett mobiltípusból - szó szerint bármit.

Az Asia Online magazin jelentése szerint emberünk ugyanis akkor úgy határozott, hogy ő inkább eladja a veséjét 3200 dollárért, amiből bőven futotta már egy iPhone 4-re, állítása szerint pedig azért tette, mert az iskolájában egyfajta presztízsjellege volt annak, ha valaki rendelkezett a kérdéses telefonnal.

Akkor még azt mondták Wangnak, hogy a műtét után egy héttel ugyanúgy élheti az életét, mint előtte, viszont a kórterem, ahol a beavatkozást végezték, nem volt kellően védve a szennyeződésektől, ebből kifolyólag Wang megmaradt veséje is megfertőződött. A szülei csak ezután tudták meg, hogy a fiúk mit művelt, akikkel egyébként így még jobban kiszúrt, lévén még egy iPhone 4-re sem volt anyagi kerete a családnak, nemhogy még Wang dialíziskezeléseire.

A mostanra már 24 éves emberünk mostanra elért arra a szintre, hogy sosem fog tudni normális életet élni, ráadásul nem elég, hogy rövidebb ideig is fog élni ennek köszönhetően, de még folyamatos kezelésekre is szorul halála napjáig.
6 hozzászólás

Levi87

6 hónapja,

Baszki de megszívta.

válasz erre

csirkee

6 hónapja,

A hülye. Meg érdemli az ilyet.

válasz erre

Hentes

6 hónapja,

Van az a mondás, hogy aki hülye... Ehh de nem akarom még így se basztatni csóri gyereket.

válasz erre

Direktor

6 hónapja,

Nem normálisak az emberek baszki.

válasz erre

CharlieFirpo

6 hónapja,

Istenem mekkora idióta!

válasz erre

zender

6 hónapja,

Baszki, szerencsétlen hülye.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink