Teljesen más lesz a Deadpool 3, mint az előző részek

2019. január 22.
4.1531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Triviális információnak tűnhet, hogy hivatalos megerősítést kapott a Deadpool 3 készülése, viszont ne feledjük, hogy nemrégiben még arról szólt a fáma, hogy dobnák Wade Wilson karakterének harmadik szólókalandját, és helyette az X-Force vonalat vinnék tovább.
Advertisement

Ryan Reynolds épp Kínában promotálja a Once Upon a Deadpoolt, azaz a Deadpool 2 családbarát (persze amolyan Deadpoolosan, kifigurázottan családbarát), PG-13-as verzióját, ahol elárulta, hogy a csapata már ügyködik a Deadpool 3-on, azaz gyakorlatilag már folynak is a munkálatok.

Ami viszont még ennél is érdekesebb, hogy a színész elhintette, hogy ezzel az epizóddal egy teljesen más irányba fognak menni, mint az előzőkkel, végül pedig hozzátette: sokszor túl későn rebootolnak vagy változtatnak meg egy-egy karaktert.

Ízlelgessük egy picit ezt az utolsó mondatot. Szinte egyértelmű, hogy Reynolds itt a Marvel-berkeken belül uralkodó trendre utal, miszerint sokszor más színész játszik egy adott karaktert, mint korábban, elég csak például az X-Menre gondolni, de akár az MCU-n belül is történt már ilyen, lásd Edward Norton és Hulk esete.

Vélhetőleg ezt poénforrásként fogják felhasználni, talán egy régóta ismert karakter bőrébe teljesen más fog bújni, és bőven benne van a pakliban, hogy valamit a főszereplővel kapcsolatosan fognak variálni, persze ez csak színtiszta spekuláció.

Ennél valószínűbb, hogy T.J. Miller karakterére keresnek más színészt, miután ő már nem tér vissza a botrányai miatt. Utóbbira egyébként szinte aduász lehetne Christopher Plummer, miután ő helyettesítette Kevin Spacey-t A világ összes pénze című alkotásban, imádnánk, ha T.J. Milleres szövegeket hallanánk a veterán színész szájából.

Ti mire tippeltek, miben fog eltérni a Deadpool 3 az előző epizódoktól?
az X-Force vonalat vinnék tovább.'>
5 hozzászólás

zender

5 éve, 7 hónapja és 5 napja

Ezt a förmedvényt inkább le kéne zárni és elásni jó mélyre még az emlékét is. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

5 éve, 7 hónapja és 6 napja

Azt nem értem ha ilyen sokunknak nem tetszett (én is rühellem), akkor kiknél volt sikeres?

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 7 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

Direktor

5 éve, 7 hónapja és 6 napja

Szerintem végre végig lehet nézni. Már az is nagy előny lesz.

válasz erre

marco

5 éve, 7 hónapja és 6 napja

Mármint hogy nem lesz nézhetetlenül irritálóan hitvány **** fos? Az király, ennek örülök.

válasz erre