Teljes pompájában bemutatkozott az elforgatható kijelzős LG Wing

2020. szeptember 14.
1.5091
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bemutatkozott a régóta hallott LG Wing, amely elforgatható kijelzőjével igyekszik felhívni magára a publikum figyelmét, amely egy olyan tényező a mostani mobilpiacon, amit öröm látni, mint egyfajta újdonság.

Az LG Wingbe egy Snapdragon 765G-t építettek, amihez párosul még 256 GB-nyi tárhely (microSD-vel bővíthetünk!), 8 GB RAM, 4000 mAh-s aksi, 5.1-es Bluetooth, USB Type-C csatlakozó, valamint a Quick Charge 4.0+ technológia gondoskodik a gyorstöltésről. A 3,5 mm-es jack csatlakozó, mint olyan, kimaradt teljes mértékben.

Itt jön a legfontosabb aspektus: a képernyő. 6,8 colos FHD+ OLED kijelzőről beszélünk, amit ha elforgatunk, akkor máris elénk tárul az alatta megbúvó, 3,9 colos G-OLED panel, ahogyan azt az alábbi videóban is láthatjátok.

A kamerarendszer főmodulja egy 64 MP-es darab, ami mellett ott figyel egy 117 fokos, 13 MP-es szenzor, illetve van egy gimballal stabilizált 12 MP-es variáns is. Magyar árat még nem tudni, illetve a megjelenésről is csak annyit hallani, hogy októberben Dél-Koreában kezdik forgalmazni, majd valamikor utána jöhet ide is.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

CharlieFirpo

6 napja és 5 órája

Kicsit hosszú lett a vidi de nekem tetszik ez a teló.

válasz erre

TEchie

6 napja és 8 órája

Nagyon tetszik,d e ez nagyon fog karcolódni.

válasz erre

techiii

6 napja és 9 órája

Semmi másra nem jó, csak videót nézni. Nem annyira jön be.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink