Teljes Linux támogatással érkezik Humble Indie Bundle 18

2017. május 17.
3.5131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Játékok esetén mindig kritikus pont a Linux, mint platform, de a fejlesztők, hála a Mesa könyvtárnak, igyekeznek a lehető leginkább megoldani, hogy a Linux használók is a lehető legjobb játékélményben részesülhessenek, ami úgy fest jól halad, hiszen érkezik a Humble Indie Bundle 18 teljes Linux támogatással.

Ideje kinyitni a pénztárcát, hiszen jó áron juthatunk játékokhoz, ráadásul nincs szükségünk Windows licencre, hiszen a teljes csomag tartalmát élvezhetjük Linux alatt is, hurrá! A teljes pakkhoz hozzájuthatunk a komplett ár töredékéért, ráadásul Steam-en keresztül is beválthatjuk az akciót, ami duplán jó hír.

De akkor lássuk mennyi az annyi. Vásárlás esetén hozzájuthatunk a Ziggurat, Windward, SteamWorld Heist, Kentucky Route Zero, Beholder, Goat Simulator: GOATY (DLC-vel együtt) valamint az Owlboy-hoz. Ezért összesen 13 dollárt kell fizetni, amennyiben mindre szükségünk van, ami elég jutányos ár az eredeti 127 dollárhoz viszonyítva.

Természetesen lehetőségünk van kisebb csomagokat vásárolni, de ár érték arányban nem járunk jobban, plusz az elkövetkező hetekben vélhetően még bővülni fog a lista.
2 hozzászólás

Fikarc

7 éve, 5 hónapja és 15 napja

90%-os akció, nem semmi! meglepett smiley

válasz erre

Harder

7 éve, 5 hónapja és 15 napja

Ez de jó! meglepett smiley

válasz erre