Telefonálj út közben az otthoni vezetékesről a UPC Phone-al

2014. szeptember 23.
1.4911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
Ha van otthon vezetékes telefon, de az nincs kihasználva, mert kényelmesebb a mobillal telefonálni, akkor az az eszköz felesleges.

Természetesen a legtöbb mobil díjcsomagban drágább például vezetékest számot hívni, mint egy másik vezetékes számról. A UPC Magyarország ezen próbál segíteni az új alkalmazásával, aminek köszönhetően a a MyUPC felhasználónkkal bejelentkezve, iOS és Android rendszereken, tudunk hívást indítani illetve fogadni az otthon porosodó vezetékes számunkról.Ez két érdekes dolgot vet fel. Elsősorban azt, hogy megéri-e mobil internetes forgalommal telefonálni az otthoni vezetékes számról? Részben igen. Eleve ott kezdődik, hogy a UPC-nél a hálózaton belüli hívás díjmentes. Másfelől pedig vannak díjcsomagok melyekben minden belföldi vezetékes szám hívása ingyenes. A legkisebb csomagban 12.9 forint percenként vezetékes számot hívni. A legtöbb mobil díjcsomagban 28-40 forintokat kérnek el ezért percenként. Ez azért nagy különbség. Tehát a hozzá tartozó mobil forgalom díja percenként, ha nem éri el a 20 forintot, akkor már jók vagyunk. Természetesen, ha WiFi-n csatlakozunk, akkor költségmentesen telefonálhatunk kedvünkre, bármennyit. Ebben az esetben a  mobilszolgáltatók tiltása sem zavarhatja meg a UPC Phone használatát.

Továbbá a családtagok ezzel az applikációval egymás mobil készülékeit is díjmentesen hívhatják, hiszen egyszerre 3 készülékre telepíthető és használható az alkalmazás egy előfizetéssel.

Másrészről pedig nem, hiszen eleve azt is fizetni kell, ami bár a legkisebb csomagban havi 590 forint (valljuk be ez nem túl sok), mobil irányba már igencsak drágák. A legkisebb csomag esetén 65 forint. Ha az ember persze kiad 10.000 forintot havonta UPC telefonos előfizetésre, akkor ez nulla forint, de mellé kell ugye a mobil díjcsomag is.

A másik érdekes kérés pedig a már régóta tartó vita a szolgáltatók, a VoIP alkalmazások és a felhasználók között. Itt ugyanis lényegében nem egy VoIP-ről van szó, vagyis igen, de nem a megszokott értelemben. Mennyire fogja zavarni a pink "T"-t, hogy nem hozzá pörög a percdíj?
Hozza ki a legtöbbet vezetékes telefon szolgáltatásából a UPC Phone alkalmazással!
UPC Phone egy díjmentes alkalmazás, amit a mobiltelefonjára telepítve az otthoni telefonja kedvezményes percdíjaival használhat, Magyarországon vagy külföldön! Akár egyszerre 3 mobiltelefonon!
Lehetőség van vele hívást fogadni, ahogyan indítani is, tehát nekem tegnap óta nem otthon csörög a vezetékes telefon (ami nagyjából akkor csörög, ha valami telemarketinges vagy politikusrobot hív), hanem a mobilomon. Kényelmes. Kipróbáltam hívás indítására is és fogadására is. Nem volt semmi gond a hanggal.

[gallery link="file" ids="13933,13934,13935,13936,13937,13938"]

Mennyire fog ez elterjedni? Csatlakoznak majd a többiek is?

További információért érdeklődjetek a UPC Magyarország Facebook oldalán vagy a UPC hivatalos honlapján.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink