Te tetriszeztél már autó műszerfalán? Az oroszoknál már ezt is megoldották!

2017. október 22.
4.0761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Hihetetlen dolgot fedezett fel nemrégiben egy az orosz GAZ autógyártó legújabb személyautóját megvásárló fiatalember azzal kapcsolatban, hogy milyen turpisságokra képes a gépkocsi műszerfalába beépített kis kijelző a vezetéshez szükséges adatok mutatásán felül.

Hogy a férfi miként jött rá, azt nem tudjuk, de valahogyan sikerült felfedeznie, hogy ha frissen indított motorral háromszor jobbra indexel, kétszer villant a reflektorral, ötször lenyomja a fékpedált és felpörgeti a motort háromezres fordulatra, végül pedig a műszerfal bal oldali gombját elforgatja, akkor egy kisebb csoda történik.

Az autó műszerfalán ugyanis ekkor eltűnnek a fogyasztási és egyéb adatok, a helyét pedig egy klasszikus videojáték, a tetrisz veszi át, amit a műszerfal két gombjával szabadon játszhatunk. Hogy miként került bele az autóba ez a különleges kis extra? A választ a gyártó emberei magyarázták meg a Facebookon.

Mint a rövidke bejegyzésből megtudtuk, a GAZ gyártói számtalan tesztnek vetik alá a gépkocsikat, ezáltal a műszerfal kis kijelzőjét is, aminek pixelhibáját a csapat állítólag a tetrisszel tudja a leghatékonyabban ellenőrizni.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Porthos

7 éve, 17 napja

Ez de nagy poén! röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 17 napja

Nem gyártói hiba, túl sok vodkát öntött a tankba.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 18 napja

Óriási! röhögő smiley Nehéz lehet játszani de kipróbálnám! röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 18 napja

OROSZOK!!!!!! röhögő smiley Istenem. röhögő smiley

válasz erre