Tavasszal komoly frissítést kaphat a Windows Defender

2016. október 29.
2.9971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Jó néhány évvel ezelőtt óriási üzlet volt a vírusirtók piaca, szinte mindenkire ráerőltették, hogy mindenképpen használjon legalább egy ingyenes, korlátozott funkciókkal bíró változatot, ám manapság már jóval kisebb ennek a jelentősége.

Persze napjainkban is sokan telepítenek fel valamilyen vírusirtót, de sokan például megelégednek a Windows 8-nál megjelenő Windows Defenderrel. A szoftver természetesen a Windows 10-ben is helyet kapott, az évfordulós frissítéskor pedig egy komolyabb fejlesztésen is átesett.

Tavasszal komoly frissítést kaphat a Windows Defender - 2. kép

A legfrissebb hírek szerint a következő nagy update kapcsán ismét komoly javítást kapunk Defender fronton, melyet az úgynevezett "Creator's Update" hoz majd el. Állítólag teljesen megújul a külső, a modernebb felület mellé kapunk egy sötétebb és egy világosabb formát, illetve funkcióbéli változtatásokra is számítani lehet.

Ti használtok még vírusirtót, vagy a Defender nektek is bőven elég?
3 hozzászólás

Tommy

8 éve, 19 napja

Én a megelőzés híve vagyok, ha épp van fent valamilyen víruskergető, akkor az a GData.

válasz erre

TEchie

8 éve, 19 napja

Bőven elég a Defender. Életemben egyszer volt vírusom amikor haverom odaült a gépemhez 2 percre.

válasz erre

rDAVE

8 éve, 19 napja

Ez elején még használtam, de már nem nagyon bízok benne. Sose jelzett semmit, csak olyanokat, amiknél tudom, hogy tévesen riasztanak. Jelenleg Pandám van. Két nyomos okból; Látom mit csinál és király a neve.

válasz erre