Tarantino Uma Thurman valódi lányával készítené el a Kill Bill 3-at

2021. július 05.
68.6751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Rendszeresen visszatérő téma, hogy Quentin Tarantino tíz rendezés után leteszi a lantot, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy még egy filmje van hátra - és most megint felmerült, hogy az a bizonyos tizedik alkotás a Kill Bill 3 lesz.

Még mindig nem tudni, hogy ez lesz-e a záróakkordja, ugyanakkor azt most elmondta, hogy borzasztóan izgatja a gondolat, hogy Uma Thurman való életbeli lánya, Maya Hawke formálja meg a főszereplő lányát. A színésznőt ugyebár a Stranger Things-ben láthattuk többek között, és kijelenthetjük, hogy anyjára ütött tehetség tekintetében.

Tarantino szerint nagyon izgalmas sztori lehetne a harmadik részhez, hogy a Menyasszony és a lánya 20 évvel a második rész után menekülni kényszerül, és egy utolsó nagy kaszabolásra vonulnak az immáron felnőtt lányával.
5 hozzászólás

Fikarc

2 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nagyon nagy húzás lenne, főleg ha a csajszi tehetséges is.

válasz erre

inkognito

2 éve, 11 hónapja és 16 napja

Érdekes lenne, de csak a régi stílusban.

válasz erre

Porthos

2 éve, 11 hónapja és 16 napja

Szerintem folytatni fogja. Hosszú évek óta csak mondogatja.

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 11 hónapja és 16 napja

Érdekes megoldás, de tetszik az ötlet!

válasz erre

Kozlegeny

2 éve, 11 hónapja és 16 napja

Az első film évek óta, aminél bizakodom a harmadik részben. Ha valóban ez lesz az utolsó Tarantino, nagyot fog szólni, bár kicsit aggasztanak az elmúlt év folyamatai, hogy egy rendes nggrezés sem lehet.
A Pulp Fiction-ban is kicsit fura lett volna, ha azt kérdezi: "Láttál te olyan táblát a kocsifeljárómon, hogy irgum-burgum afroamerikai tetem tároló?"

válasz erre