Tarantino a Kill Bill 3-ról beszélt, mégis elkészül a folytatás?

2019. december 11.
7.7631
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Quentin Tarantino egy interjú során elmondta, hogy nemrégiben volt egy közös vacsorája Uma Thurmannel, ráadásul a projekten és a rajongók kérésein elgondolkozván most már él egy koncepció a fejében, hogy mit szeretne egy esetleges Kill Bill 3-mal kezdeni.

Régóta levegőben lóg, hogy a Mester tető alá hozná a Menyasszony harmadik vérengzését is, ám meglehetősen nagy a hallgatás mindmáig, ugyanakkor Tarantino megjegyezte, hogy nem akar holmi mondvacsinált sztorival előrukkolni egy potenciális trilógia záróakkordjaként.

Most viszont már van egy olyan ötlete, amit érdekesnek tart, de hogy esetlegesen ez lesz-e az a bizonyos tizedik film, amivel végleg leteszi a filmet, vagy egyáltalán mikor eshet neki a munkálatoknak, az megint más kérdés, hiszen Tarantino szót sem ejtett ezekről az információkról.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Vidoros

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Az a két rész is azért volt ketté, mert el kellett vágni egy nagy filmet. Ez így nem trilógia lenne, csak egy újabb próbálkozás a pénzesőre. Szégyen hogy ide süllyedt Tarantino.

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nem értem mire lenne jó. Egyrészt kerek volt a sztori, másrészt van aki már meghalt, a filmben pedig ikonikus karakter. Nem lenne értelme.

válasz erre

Direktor

10 hónapja, 1 hete és 2 napja

De minek bakker?

válasz erre