Tap: a leggyorsabb kommunikációs alkalmazása

2014. július 12.
8991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
A Yo sikerén felbuzdulva létrehozták a Tap nevű alkalmazást is.

A Yo semmit se tudott csak egy "Yo" értesítést küldeni a többi felhasználónak. A Tap ezzel szemben még ennyit se csinál, de mégis bonyolultabb a működése.

A Tap lényege, hogy akárhol van a telefon, csak simán duplán rá kell koppintani a telefonra és már küldi is az értesítést a célszemélynek vagy akár egy egész csoportnak. Mire használható? Mikor megérkezünk egy találkozópontra, barátunk házához, akkor csak koppintunk kettőt és már tudathatjuk is a többiekkel, hogy megérkeztünk. Az értesítések 10 perc múlva eltűnnek, így ténylegesen csak a most a lényeg.

https://www.youtube.com/watch?v=4m7rJBvvfYE

A cég azt mondta, hogy ez az alkalmazás a leggyorsabb kommunikációs alkalmazás és a helymeghatározásban ez a Snapchat. Persze azt is hozzáteszik, hogy négyszer gyorsabb, mint a Yo. Ez azért fontos. Az alkalmazás iOS és Android rendszerekre lesz elérhető, de egyelőre még csak "Coming Soon" felirat díszeleg a gombokon.



[gallery link="file" ids="11051,11050,11052"]

A Glavio Inc. nem ment nagyon messzire korábbi fejlesztéseitől, hiszen korábban nekik volt a Knock nevű alkalmazása is, ami iPhone készülékekre érhető el és a Mac gépünket lehet vele feléleszteni zárolt állapotból.
nincs még hozzászólás