TAG Heuer bemutatja a TAG Heuer Connected okosórát

2015. november 10.
5351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A TAG Heuer, az Intel Corporation és a Google a mai nap mutatta be a svájci luxusóra-gyártó által készített TAG Heuer Connected okosórát, amely az Intel technológiájára épül, s amely tökéletesen kihasználja mindazt, amit az Android Wear kínálni tud.

Az Intel technológiájára épülő TAG Heuer Connected okosórát a szimbolikus LVMH Toronyban tartott sajtóértekezlet során mutatta be Jean-Claude Biver, a TAG Heuer vezérigazgatója és az LVMH Csoport karóra divíziójának elnöke, Brian Krzanich, az Intel Corporation vezérigazgatója és David Singleton, a Google Android Wear műszaki igazgatója.


?Rendkívül büszkék vagyunk, hogy bemutathatjuk az első Connected okosóránkat, amely 150 évnyi történelmet foglal keretbe, és vetít a jövőbe.

A TAG Heuer Connected okosóra nem pusztán a jövőhöz, hanem egyenesen az örökkévalósághoz való csatlakozás eszköze.? ? mondta Jean-Claude Biver.

?Az Intel lenyűgöző felhasználói élményt kínál a hálózatba kapcsolt okos technológia révén. A TAG Heuerrel és a Google-lel együtt olyan lenyűgöző, intelligens és funkcionális termékeket alkotunk, amelyek a számítástechnika legfrissebb újításait több mint egy évszázados órakészítési tapasztalattal, időtlen esztétikai kialakítással és a legmagasabb minőséggel párosítják.? ? hangsúlyozta ki Brian Krzanich.

 ?A Google a Google Searchtől kezdve egészen az okosórákig bezárólag mindig arra törekszik, hogy a megfelelő információt a megfelelő időben és a megfelelő helyen biztosítsa a felhasználók számára. Az Android arról szól, hogy miként tudjuk ezt a hasznos tapasztalatot a világszerte használt eszközök tulajdonosai közül minél több számára biztosítani. Az Android Wear alapú TAG Heuer Connected okosóra egy olyan luxusóra, amely nem csak lenyűgözően néz ki, de rendkívül hasznos is. Örömünkre szolgál, hogy a TAG Heuerrel és az Intellel együtt mutathatjuk be.? ? mondta David Singleton.
A TAG Heuer az Intellel és a Google-lel szorosan együttműködve hozta létre ezt a luxusórát, amely a svájci óragyártás örökségét a számítástechnika által nyújtott intelligenciával és sokrétű csatlakoztatási lehetőséggel kombinálja. Az órát, amely az Android Wear platformra épül, a Z34XX-as Intel? Atom? processzor működteti.Az óra az Intel műszaki megoldásai révén optimalizálja a teljesítményt, és egy sor csatlakoztatási lehetőséget kínál, beleértve az audio streamelést, a Bluetooth és a Wi-Fi csatlakozást, valamint lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Android Wear operációs rendszer által biztosított funkciók teljes tárházát használhassák.

A 4GB memóriával rendelkező TAG Heuer Connected a legújabb generációs lítium akkumulátornak köszönhetően egész napos használatot biztosít. Ezen kívül a Google hangirányításhoz szükséges kis mikrofonnal is el van látva, valamint zafír kristály érintőképernyővel van felszerelve ? a 3 óránál elhelyezett, kezelőeszközként is használható korona nélkülözhetetlen kiegészítőjeként. Az óra vízálló kialakítású a mindennapos használathoz (IP67-es szabvány szerint).A 46 mm átmérőjű TAG Heuer Connected elsősorban egy hamisítatlan kronográf óra, amelynek tokja, hátlapja és a pántjai ötvözetlen (Grade 2) titánból készültek. A textúrált fekete gumiszíjjal (hat, külön kapható színben is gyártják: piros, kék, fehér, narancs, zöld és sárga) és az ötvözetlen titánból készült csattal kiegészítve egy finoman kidolgozott karórától elvárható eleganciát, jellemzőket és kidolgozottságot nyújt.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink