Szuper karakterplakátokon mutatkoznak meg az élőszereplős Dumbó figurái

2019. január 06.
3.6601
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hamarosan megérkezik a Tim Burton által újragondolt, és élőszereplős környezetbe helyezett Dumbó, hiszen március 29-én már jegyet is válthatunk rá a mozikba, most pedig egy kicsit beindították a hype-vonatot.

Érkezett néhány klassz karakterplakát, melyeken a főbb szereplőket leshetjük meg, egészen konkrétan magát - az egyébként roppant rémisztő tekintetű - Dumbót, a Colin Farrell által megformált Holt Farriert, avagy a félkarú veteránt, akit a címszereplő megtalálásra kérnek fel, illetve Michael Keaton is megmutatja magát, aki V.A. Vandervere néven fogja vezetni Dumbó cirkuszát, és igyekszik minél több pénzt kicsikarni az elefántot kihasználva.

Danny DeVitót is láthatjuk az egyik plakáton, aki Max Medicit fogja életre kelteni, mint a cirkusz másik birtokosa, illetve a mindig csodálatos Eva Green is kapott egy külön posztert, ő pedig egy francia trapézt alakít majd a filmben. A remake egyébként nem teljesen az eredeti átültetése lesz élőszereplős formátumba, hiszen egyedi módon fogja elmesélni a már látott sztorit, miközben Burton-mester sajátos elemekkel is kibővíti a történetet.


4 hozzászólás

Fikarc

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Mint egy horrorffilm ******'>*******!

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Érdekes film lesz. Olyan tripes!

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 3 hete

Alakul ez, nem rossz a gárda.

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 3 hete

Egyre jobban kíváncsi vagyok rá.

válasz erre