Szűkszavúan reagált a Google a Huawei letiltására

2019. május 20.
2.8421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Igazak lehettek a Reuters értesülései, a Google ugyanis bár nagyon röviden, de reagált azokra a hírekre, miszerint eltiltanák a Huaweit az Android operációs rendszertől, és a keresőóriás által fejlesztett összes szolgáltatástól.

Emiatt a Google az Android hivatalos Twitter-csatornájára egy nyugtatásra szánt, de inkább további kérdéseket felvető bejegyzésben kiemelte, hogy minden tekintetben megpróbálnak megfelelni az amerikai kormány új követelményeinek, azonban nem kell aggódniuk a már meglévő Huawei-felhasználóknak.

FRISSÍTÉS! A Huawei, az Android és a Google nyilatkozata itt érhető el!

Ennek az oka nem más, minthogy számukra a Google Play vagy a Google Play Protect továbbra is elérhetők maradnak az eddigi eszközökön - a többi applikációról semmit sem tudni -, azonban ebből arra következtethetünk, hogy az új vásárlók számára már nem lesz ennyire egyszerű a helyzet a jövőben.


értesülései, a Google ugyanis bár nagyon röviden, de reagált azokra a hírekre, miszerint eltiltanák a Huaweit az Android operációs rendszertől, és a keresőóriás által fejlesztett összes szolgáltatástól.'>
1 hozzászólás

inkognito

5 éve, 3 hónapja és 11 napja

Ez érdekes lesz.

válasz erre