Szörnyű: pendrive volt egy leopárdfóka ürülékében!

2019. február 06.
4.9071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár folyamatosan hüledezünk a globális felmelegedés hatásain, azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy az emberiség semmit sem akar tenni azért, hogy legalább a környezetszennyezés mértékét visszaszorítsa.

Tökéletes példa erre a NIWA, avagy az Új-Zélandon működő Országos Víz- és Légkörkutató Intézet legújabb felfedezése, akik egy általános vizsgálat során leopárdfókák ürülékmintáit gyűjtötték össze még 2017 őszén, azonban nem is kellett volna bevinniük a laborba ahhoz, hogy elképesztő dologra bukkanjanak.

Az ürülékminták az elmúlt hónapokban lefagyasztva vártak az alaposabb vizsgálatokat, aminek egy önkéntes állt neki néhány nappal ezelőtt, majd miután az egyik ürülékminta szétválasztásán fáradozott, megdöbbenve tapasztalta, hogy a csontok, tollak, hínárok és egyebek mellett egy pendrive is megtalálható volt az egyik fóka székletében.

A szervezet közleménye szerint rendkívül aggasztó, hogy a leopárdfókák gyomrába a civilizációtól távol is ilyen káros anyagok, műanyagok és fémek kerülhetnek. Az intézet munkatársai egyébiránt életre keltették az eszközt, több fotót és videót találtak rajta, köztük az alábbit is, melyen éppen egy oroszlánfóka játszadozik a kicsinyével.


3 hozzászólás

Levi87

1 éve, 6 hónapja és 18 napja

Valami bal**** elhagyta.

válasz erre

Porthos

1 éve, 6 hónapja és 18 napja

Egyszerűen hihetetlen!

válasz erre

techiii

1 éve, 6 hónapja és 18 napja

Uhhh ez nagyon gáz.

válasz erre