Szokatlanul korán szivárgott ki az iOS 14, az Apple nem örül

2020. május 23.
10.2611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár az iOS 14 megjelenését csak szeptemberre várhatjuk, mégis a Motherboard szerint szokatlan kaliberű szivárgás tudható a szoftver mögött, hiszen a megszokottakkal ellentétben nemcsak néhány fotó vagy részlet került ki a napvilágra, hanem a komplett operációs rendszer.

Ráadásul a forrás szerint már február óta kézről kézre jár a bloggerek, a hackerek és adatbányászok között az iOS 14. Konkrétan külön hashtag van rá Twitteren, nyilvánosan, amely a forráskód megvásárlásáról szól, így álnéven tudnak egymástól az emberek venni információt a #AppleInternals címszó alatt.

Június 22-ére várható az első nyílt béta indulása, szóval még bőven odébb lenne eredetileg a premier, és ez az Apple-nek sem túl szimpatikus, lévén meg nem nevezett, belsős források szerint az Apple dolgozói határozottan csalódottak, hogy ilyen korán, ilyen minőségben ki tudott szivárogni a szoftver.
szerint szokatlan kaliberű szivárgás tudható a szoftver mögött, hiszen a megszokottakkal ellentétben nemcsak néhány fotó vagy részlet került ki a napvilágra, hanem a komplett operációs rendszer.'>
3 hozzászólás

Levi87

4 éve, 2 hónapja és 4 napja

Kíváncsi vagyok miben változik a rendszer, biztos nem spojlerezném el magamnak.

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 2 hónapja és 4 napja

Ez csak azért probléma, mert beleláthatnak olyanok a kódba akiknek nem kéne, előre készíthetik el a vírusokat meg ilyenek...

válasz erre

Mordorer

4 éve, 2 hónapja és 4 napja

Sokkal jobban kéne figyelni az alkalmazottakra. Itt üt vissza a túlzott jogi óvatosság meg a liberalizmus.

válasz erre