Szokatlan lett a Meizu első okosórája

2016. augusztus 19.
1.3821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okosórák piacán mostanság a klasszikus vonalak hódítanak, ugyanakkor a vásárlók egyre több okos funkciót várnak el ezektől az eszközöktől, néhány gyártó azonban inkább úgy gondolja, hogy köztes modelleket vet be a harcba.

A kínai Meizu kapcsán már hosszú hónapok óta mennek a pletykák, hogy érkezik az első okosórájuk, nemrég pedig bemutatták a Meizu Mix névre keresztelt újdonságukat. Az óra okos, de nem úgy, mint sokan gondolnák, hiszen inkább egy okosított klasszikus karóráról van szó.

Az óra lelkét ugyanis egy svájci szerkezet adja, nem kapunk Android Wear operációs rendszert és érintőképernyőt. A készülékekhez Bluetooth-on keresztül csatlakozik, ha pedig értesítést kapunk, akkor aktiválódik a rezgőmotor, illetve egy jelző LED is megtalálható az órán.

A 270mAh-es akkumulátor akár 240 napig is bírja, a zafír üveg pedig karcállóvá teszi az órát, mely 30 méterig vízálló. Piacra októberben kerülhet átszámolva modelltől függően 40-60 000 Ft-os áron, így valamivel többért vélhetően a kínai online oldalakon is beszerezhető lesz.
4 hozzászólás

totyak

3 éve, 25 napja

Mennyivel szebb egy ilyen, mint a kis vacak érintőképernyős szärok. Ha már valaki okos órát akar, akkor ilyet, ez óra, a többi szemét.

válasz erre

VDemon

3 éve, 26 napja

A paramétereit nézve határozottan barátságos az ára.

válasz erre

Santonio

3 éve, 26 napja

Sokkal jobb ez a koncepció mint a "teljesen" okosóráké.

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 26 napja

Nekem mindjuk ez nagyon tetszik.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink