Szögletesebb formát kapott a megújuló HP Spectre x360

2018. október 24.
6.3991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A HP palettáján igen népszerű a Spectre sorozat, azon belül is az x360 hajtogatós laptop, a gyártó pedig szeretné fenntartani a jó fogyást, ennek érdekében érkezett egy kis frissítés, ami megjelenésben egy komolyabb külsőt kölcsönöz az eszköznek.

Mind a 13, mind pedig a 15 colos kivitel ugyanazt azt a burkolatot és dizájnt kapta, értelemszerűen csak a dimenzionális méretek különböznek. Ami viszont megegyezik, az a forma, ugyanis az új Spectre x360 szögletesebb kialakítással rendelkezik mint elődje.

Ami viszont a "motorháztető" alatt van, az abszolút aktuális, ugyanis a memória mennyiségét akár 16GB-ig, a háttértárét pedig 512GB-ig növelhetjük, utóbbit természetesen NVMe M.2 SSD-vel. A FHD illetve 4K felbontással kérhető modellekben lehetőség van nyolcadik generációs Intel Quad-Core CPU-ra valamint GTX 1050 Ti VGA-ra is, ezt a HP az AMD-ről cserélte le Nvidia-ra.

Az igazi újdonság azonban az üzemidő, hiszen a gyártó úgy reklámozza az eszközt, mint a legtartósabb kapacitással rendelkező laptop, amit 22,5 órában határoztak meg. A fentiek alapján láthatjuk, hogy nem csak elegáns, de erős is az eszköz, aminek kezdő ára 1150 dollár lesz novemberben.
4 hozzászólás

viper73

5 éve, 6 hónapja és 25 napja

Eszméletlen szép dög!

válasz erre

CharlieFirpo

5 éve, 11 hónapja és 15 napja

Egy napig bírja??? meglepett smiley Na az durva!

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nem volt csúnya eddig sem, nekem a színével van csak bajom.

válasz erre

Porthos

5 éve, 11 hónapja és 15 napja

Igen jól néz ki!

válasz erre