Szoftveres frissítéssel még jobb lehet a Samsung Galaxy S10 ujjlenyomat olvasója

2019. március 14.
4.1811
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Samsung Galaxy S10 az első olyan Samsung mobil, amelynél a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasóról beszélhetünk, így logikus az a tény, hogy a rendszer még nem a legtökéletesebb és annak ellenére, hogy nagyon gyors tud lenni, olykor picit zavarba lehet ejteni a szoftvert, amin a koreaiak változtatnának.

Olykor időigényesebb a feloldás vagy éppen a vártnál többet gondolkodik a rendszer mire feloldja a zárolást, ám a Samsung úgy véli ez kizárólag szoftveres oldalon lévő hiba, amin a jövőben igyekeznek javítani a még jobb felhasználói élmény érdekében.

Ennek érdekében a közeljövőben több javítást kap majd az ultraszónikus megoldása Samsung Galaxy S10-eknek, így nem csak pontosabb de sokkal gyorsabb is lesz majd a feloldás, ami azért most sem botrányos, hiszen összehasonlítva egy régebbi technológiával, például a OnePlus 6T-vel, egyértelműen kijelenthető hogy ez hatékonyabb kivitelezés.

Idén valószínűleg több más brand mobilja is hasonló, sokkal modernebb kivitelezést fog alkalmazni, a fejlődés pedig elvárt, plusz ha belegondolunk anno a külső hardveres megoldások is több sebből tudtak vérezni, egy szavunk sem lehet a Samsung felé.
2 hozzászólás

techiii

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Már rögtön javítást kap?!

válasz erre

login_password

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ez az egy legalább megy nekik.

válasz erre