Szívszorító lezárást ígérnek az AZ 2-höz

2018. szeptember 08.
3.2821
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A tavalyi AZ már feldolgozta az alapanyagul szolgáló könyv első felét, most pedig a folytatás igyekszik a hátralévő részeket vászonra vinni, ahol az első részben megismert gyerekek most már felnőttként veszik fel a harcot Pennywise bohóccal.

Bár horror filmről van szó, egészen biztosan nem fognak spórolni az ijesztgetésen, Gary Dauberman, a film írója elárulta egy interjú során, hogy az AZ 2 egy komplett sztori lesz, a befejezés egészen biztosan kifogja elégíteni a nézőket, és valószínűleg egy kicsit össze is fogja törni a szívüket.

Továbbá Dauberman elmondta, hogy ami igazán kihívást okoz neki a második rész kapcsán, hogy valahogyan felvezesse a már megismert karakterek felnőtt változatait. Anno a könyv befejezése elég megosztónak bizonyult, kíváncsian várjuk, hogy vajon ugyanazt fogják-e megjátszani, vagy esetleg egy másik irányba mennek a záró képsorokkal a készítők.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Legyenek 100%-ig hűségesek a könyvhöz. Abból nem lehet baj.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nagyon várom már!!!

válasz erre

Direktor

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Alig bírom ki, hogy ne nézzem meg az eredeti sorozatot. Nem nagyon emlékszem már rá, legutóbb vagy 10 éve láttam, de imádtam. Viszont azt akarom, hogy ez az új efldolgozás is meglepjen folyamatosan!

válasz erre

marco

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nagyon remélem, hogy hű marad az eredeti történethez.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink