Szivárognak a Gnome 3.26 funkciói

2017. április 20.
3.7591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Még csak alig 1 hónapja elérhető a Gnome asztali környezet legfrissebb verziója, máris az ősszel érkező utód van nagyító alatt, ráadásul olyannyira, hogy elkezdtek szivárogni az új funkciók.

Kis háttér információ gyanánt említsük meg, hogy a 3.26-os Gnome-ról beszélünk, amely szeptember 13-án a GUADEC konferencián fog landolni, és a Manchester fantázia nevet kapja, hagyományosan arról a városról, ahol bemutatásra kerül.

A fejlesztés már elkezdődött, sőt jövő héten, április 24-én már tölthetjük is az első mérföldkőnek számító Gnome 3.25.1-es variánst, de mindez előtt a mai napon elkezdtek szivárogni az új tulajdonságok részletei.

Azért még sok mindent homály fed, de a hírmorzsák szerint végre kapni fogunk egy modern dizájnnal megáldott jelszó kezelő applikációt. Szubjektív, de mi már ezzel kibékülnénk, mint újdonság, de az információk alapján a Photos applikációnál tovább csiszolják a képek importálását a digitális kamerák tárolójáról, sőt a Gnome Boxes RDP (távoli asztal) támogatást kap, valamint teljesen új köntösbe bújik a GNOME System Monitor applikáció.
2 hozzászólás

technomancer

7 éve, 7 hónapja és 7 napja

NEm lesz benne sok újítás...

válasz erre

VDemon

7 éve, 7 hónapja és 7 napja

De jól áll neki ez a piros!

válasz erre