Advertisement
?>

Színváltós mobillal kísérletezik a OnePlus

2020. december 21.
65.8791
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A OnePlus egy új koncepciótelefont mutatott be, amely a vállalat egyik jövőbeli telefonjává válhat, és bár a OnePlus 8T Concept hasonlít a pár hónappal ezelőtt megjelent OnePlus 8T telefonhoz, de elég egyedi a hátsó kialakítása, hiszen képes színt váltani.
 

A OnePlus szerint ez a színváltó hatás egy fémoxidot tartalmazó réteggel érhető el, amely a telefon üveg hátlapja alatt helyezkedik el, és megváltoztatja a színét, amikor különböző nyomásokat alkalmaznak rajta, vagy akár értesítéseket kap a rendszertől.

Alapvetően megváltoztathatja a színét, hogy megmutassa a telefon értesítéseit, például egy bejövő telefonhívást, hasonlóan az értesítési ledhez, ami a legtöbb mobilon jelenleg is rajta van, de a dolgok akkor válnak igazán érdekessége, amikor mindez párosul a készülék hátuljára szerelt érzékelő moduljával.

Ez a modul, amely a telefon hátulján lévő kamerarendszerébe van beépítve, milliméteres hullámradarral visszaveti az elektromágneses hullámokat a környezetéből, ez pedig lehetővé teszi a telefon számára, hogy észlelje, leképezze, megtalálja és nyomon kövesse a különféle objektumokat.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

CharlieFirpo

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nem rossz ötlet, nagyon kíváncsi lennék milyen működés közben. De gondolom ez még sok ideig marad koncepció...

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ötletes.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Érdekes elképzelés, nekem tetszik!

válasz erre