Szinte minden kiszivárgott a Huawei Enjoy 9S és 9E mobilokról

2019. március 24.
3.6541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Holnap a Huawei nagy valószínűséggel bemutatja hivatalos keretek között is a korábban már kiszivárgott Enjoy 9S telefont, illetve most kiderült gyakorlatilag minden még egy újdonságukról, az Enjoy 9E-ről.

A renderképek és az adatok a MySmartPrice jóvoltából kerültek nyilvánosságra, ezek alapján pedig megfigyelhetjük, hogy küllemre szinte teljesen megegyezik az Enjoy 9S-sel, a különbségek inkább a specifikációkban keresendőek.

A 9S kijelzője egy 15,8 centiméter képátlójú darab, míg a 9E 15,4 centiméteres átlóval bír. A 9S három hátsó kamerával rendelkezik, konkrétan egy 24MP, 16MP, és egy 2MP-essel, viszont a 9E esetében itt tudtak spórolni, mivel mindössze egy hátsó kamera van, ami 13MP-es. Mindkettő esetében 8MP-es az előlapi kamera.

A 9S-be egy Kirin 710 SoC lapkát helyezett a gyártó, amihez 4 GB RAM párosul (legalábbis a 64 GB-os kiadványnál, a 32 GB-os verzió estében 3 GB RAM-ot kapunk), a 9E-nél viszont egy Helio P35 SoC mellett döntöttek, hozzá pedig 3 GB RAM-mal. 32 GB belső tárhelyről szólnak a pletykák a 9E-nél, viszont egy 64 GB-os variánst is rebesgetnek, de természetesen van lehetőség microSD kártyával bővíteni, egészen 512 GB-ig.

Egyelőre ezek csak Kínában kerülnek forgalomba, viszont az biztos, hogy a Enjoy 9E olcsóbb lesz, mint az Enjoy 9S, a gyengébb hardver mellett ugyanis a 9S-en még kapott helyet egy ujjlenyomat olvasó is, a 9E-nél viszont ez kimarad. Ha felénk is megjelennek a készülékek, 100 ezer forint környékére lehet számítani árban.
3 hozzászólás

login_password

5 éve, 5 hónapja és 10 napja

Ezek az olcsókategóriások.

válasz erre

technomancer

5 éve, 5 hónapja és 10 napja

Nem rossz ez ennyiért. meglepett smiley

válasz erre

TEchie

5 éve, 5 hónapja és 10 napja

Biztos van aki szeretne ilyet, de én középkategóriában nem vennék telefont. Mondjuk kinek mire kell.

válasz erre