Szinte biztos, hogy Snapdragon 821-et kap az LG G6

2017. február 13.
5.2661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Már csak néhány hét van hátra az év egyik legjobban várt technológiai rendezvényéig, hiszen február utolsó napjaiban veszi kezdetét a Mobile World Congress 2017, ahol az egyik nagy sztár az LG új zászlóshajója lehet.

Az LG G6-ról a megjelenéshez közeledve egyre több információ szivárgott ki, az a képek alapján már szinte biztos, hogy anyaghasználatban nagyon sokat lépnek előre, illetve a dupla hátsó kamerát is több kiegészítő is megerősítette már. A nagy kérdés az volt, hogy az 5,7 hüvelykes Full Vision kijelző alá milyen hardvert pakolnak, hiszen ez a marketing szempontjából nagyon fontos lehet.

Szinte biztos, hogy Snapdragon 821-et kap az LG G6 - 2. kép

Nemrég egy belsős anyag szivárgott ki, ami a rajongókat kissé elszomoríthatja, nekünk pedig igazat adhat, hiszen Snapdargon 821-es SoC kerülhet a mobilba, ami ugyan továbbra is az egyik legerősebb chipkészlet, mégsem hangzik olyan jól, mint mondjuk a legújabb Snapdragon 835-ös megoldás. A dián megjelenő Qualcomm MSM8996AC egyértelműen a korábbi chipkészletre utal, mely mellé 4 vagy 6GB RAM kerülhet, így az erő helyett mással kell majd főzniük az LG marketingeseinek.
3 hozzászólás

Mordorer

7 éve, 9 hónapja és 18 napja

Hihetetlen hogy a Samsung tényleg képes volt az összes processzort benyúlni! meglepett smiley Hogy engedhet meg ilyet magának egy chipgyártó? szomorú smiley

válasz erre

TEchie

7 éve, 9 hónapja és 18 napja

Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok az MWC-re! mosolygó smiley Rengeteg érdekes hír lesz.

válasz erre

techiii

7 éve, 9 hónapja és 18 napja

Az elég erős lesz akkor.

válasz erre