Színésztársa szerint van még remény Kevin Spacey számára

2018. szeptember 01.
4.5451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A tavalyi év végén felpörgött szexuális zaklatásos botrányok közül az egyik legkiemelkedőbb Kevin Spacey ügye volt, akit mióta megvádoltak többen is, nem mutatkozott nyilvánosan, azonban egykori színésztársa szerint még nincs minden veszve a két Oscar-díjas művész számára.

Spacey Netflixes sorozata, a House of Cards végső szezonja már nélküle fog lemenni, a főszerepet átveszi tőle a Robin Wright által megformált karakter, a színésznő pedig elmondta, hogy minden ember képes megváltozni, ő maga pedig hisz a második esélyben.

Idén nyáron Wright már beszélt nyilvánosan a Spacey-ügyről, akkor elárulta, hogy nagyon élvezte a vele való közös munkát, viszont magát az embert nem ismerte. Kérdéses, hogy valaha még visszatérhet-e akár a tévéképernyőkre, akár a nagyvászonra a legendás színész, és ha igen, akkor milyen jövő várhat rá.
Kevin Spacey ügye volt, akit mióta megvádoltak többen is, nem mutatkozott nyilvánosan, azonban egykori színésztársa szerint még nincs minden veszve a két Oscar-díjas művész számára.'>
3 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 1 hónapja és 11 napja

Nem normálisak higy pár picsogó kislány miatt ilyen tehetségeket mellőznek.

válasz erre

Tommy

6 éve, 1 hónapja és 11 napja

Nagyon remélem hogy helyreáll a stúdiók agya és újra visszatér ő is. Nagyon bírom minden szerepben.

válasz erre

Fikarc

6 éve, 1 hónapja és 11 napja

Nagyon jó színész, ez a barom meetoozás csomó embert tett tönkre.

válasz erre