Szibériában inkább ne töltsd a Google Pixel 2 XL-t

2018. február 20.
2.5911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Nem elég, hogy a Google derekasan elrontotta a Pixel 2 okostelefon februári frissítését, az Android Police beszámolója szerint a készülék nagyobbik változatánál most újabb problémát találtak a felhasználók, ami bár piti ügy, de azért sokaknak elég fontos lehet.

A történet lényege röviden az, hogy a Google Pixel 2 XL okostelefonok gyorstöltési funkciója annak ellenére is drasztikusan leromlik 20 Celsius fok alatti hőmérsékleten, hogy erről egyrészt a felhasználók nem kapnak értesítést, másrészt pedig a modern akkumulátoroknak 10 Celsius fokig nem szabadna ilyesmit produkálniuk.

A lap által közölt információk szerint ugyanis, ha 20 Celsius fok alatti hőmérsékleten próbáljuk meg tölteni a Google Pixel XL 2-t, akkor az annak ellenére is kiírja a gyorstöltést, hogy valójában alig 4W-tal tölt a készülék, a helyzet pedig akkor sem rózsás, ha USB-C alapú töltőt választunk, hiszen ilyenkor a 18W-os teljesítmény 10 és fél wattra csökken.

Ezzel az okostelefon töltési ideje szokatlanul meghosszabbodik, és bár a Google már tud a problémáról, sőt vizsgálja is a dolgot, de pontosabb részleteket még nem közöltek. Remélhetőleg egy frissítéssel orvosolni tudják majd a problémát.
februári frissítését, az Android Police beszámolója szerint a készülék nagyobbik változatánál most újabb problémát találtak a felhasználók, ami bár piti ügy, de azért sokaknak elég fontos lehet.'>
2 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 7 hónapja és 17 napja

Teli van kellemetlen buggal ez a telefon. meglepett smiley

válasz erre

muki

6 éve, 7 hónapja és 17 napja

Az kemény röhögő smiley

válasz erre