Szexuális felvilágosításra vált a Pornhub

2017. február 02.
4.5551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Meglepő új szolgáltatást indított a Pornhub, avagy a világ legismertebb és legnagyobb pornóoldala, akik "Szexuális Wellness Központ" név alatt a jövőben leginkább a fiatalokat célozzák meg egy szexuális felvilágosításra kiélezett új weboldallal.

A Pornhub a lapot az egyik legismertebb amerikai szexterapeuta, Dr. Laurie Betito irányítására bízta, aki több orvos és szakember társaságában szeretne látogatóik számára tényszerű és szakszerű válaszokkal szolgálni azok számára, akik bizonytalanságot éreznek ezen a téren.

A Pornhub szerint ezzel a portállal azt akarják elérni, hogy a gyerekek számára ne a pornó adja a szexuális felvilágosítást, hanem valódi szakemberek, akik akár az olyan egyszerű kérdésekre is válaszokkal szolgálnak majd, minthogy honnan jönnek a kisbabák, vagy hogy valóban három lyuk van-e?

Mindez elsőre talán humorosnak hangzik, de egy éppen a szexuális érettség hajnalán álló gyermeknek talán olyan kérdések, amelyek megválaszolatlanul komoly gátakat és szexuális problémákat állíthatnak fel a későbbiekben.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Levi87

7 éve, 10 hónapja

Mi az a pornhub? röhögő smiley (glória)

válasz erre

Porthos

7 éve, 10 hónapja és 1 napja

Ügyes, roppant ügyes. Már a gyerekekenél elkezdik az odaszoktatást! röhögő smiley

válasz erre

Tommy

7 éve, 10 hónapja és 1 napja

Micsoda jótét cselekedet! röhögő smiley Durván ügyes marketing húzás.

válasz erre