Szerinted mi legyen a Tőrbe ejtve folytatásának a címe?

2020. február 12.
7.7231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem is olyan régen zöld utat kapott Rian Johnson krimijének második etapja, magyarán folytatást kaphat a Tőrbe ejtve, amiben egyedül Benoit Blanc fog visszatérni, és Hercule Poirot-hoz hasonlóan egy másik ügyet, más környezetben, más gyanúsítottakkal fog megoldani.

A film hivatalos Twitterén posztoltak egyet a készítők, hogy mi legyen a nép szerint a folytatás címe, amire érkezett mindenféle frappáns, vicces és troll ötlet is, mégis a pálmát az a komment viszi, aki a Halálos iramban filmek mintájára vázolta fel a folytatások címét.


Ettől függetlenül a kérdés adott, lehet ötletelni, hogy mi legyen a második felvonás címe, és ha esetleg még a tweet alá nem is akarjátok bedobni az ideátokat, velünk osszátok meg mindenképp, ugyanis mi is kíváncsiak vagyunk arra, hogy ti vajon hogyan neveznétek a Tőrbe ejtve 2-t.
folytatást kaphat a Tőrbe ejtve, amiben egyedül Benoit Blanc fog visszatérni, és Hercule Poirot-hoz hasonlóan egy másik ügyet, más környezetben, más gyanúsítottakkal fog megoldani.'>
5 hozzászólás

Fikarc

4 éve, 6 hónapja és 16 napja

Ez de hülye! röhögő smiley

válasz erre

marco

4 éve, 6 hónapja és 16 napja

Tőrbe ejtve 2: a visszavágás. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Direktor

4 éve, 6 hónapja és 16 napja

Tőrbe ejtve 2. Ennyi. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

4 éve, 6 hónapja és 16 napja

Most néztem nemrég és nekem baromira bejött. Szeretem a krimit, az író/rendező meg jól eljátszogatott a stílusjegyekkel, plusz nagyon kedvelhető a főszereplő duo. Nem tudtam mi ez a film, vakon néztem, de meglepett. röhögő smiley Egyébként a folytatás a detektívet követi, így akár lehetne Benoit Blanc nevéhez kapcsolódó cím, az amúgy is kicsit krimis sablon, és azt szereti a film. röhögő smiley Mindenesetre a Knives Out 2 nagyon nem illene ahhoz, amit a készítő csinált. Nem krimis, nem játékos...

válasz erre

betyár

4 éve, 6 hónapja és 16 napja

A legegyszerűbb ha Tőrbe ejtve 2 lesz de jó promo ez neki.

válasz erre