Szeptemberben jön a Démonok között következő spin-offja

2018. február 14.
3.2011
csirkee profilja, adatai
csirkee
Óriási sikereket ért el James Wan horrorfilmje, a Démonok között, melynek soron következő előzmény mozifilmje idén szeptemberben fog érkezni, ugyanis a stúdió eltolta két hónappal a megjelenést.

Eredetileg júliusban került volna a mozik műsorára a The Conjuring - Az apáca horrorfilm, melyben megismerhetjük azt az erős, démoni apácát, aki már több részben is feltűnt, elsőként a Démonok között második részében. Ed és Lorraine Warren parajelenségeket kutató házaspárnak ismét szembe kell nézni a legsötétebb démonokkal.

A hírek szerint a döntés üzleti alapokon nyugszik, ugyanis a stúdió felismerte, hogy a tavaly szeptemberben a mozikba kerülő AZ eszméletlen sikereket ért el, így úgy gondolták, nekik is jobb lenne átrakni a horrorfilm bemutatóját őszre. Így egy kicsit még várnunk kell rá, de biztosak vagyunk benne, hogy James Wan nem fog csalódást okozni.
3 hozzászólás

Levi87

10 hónapja,

Várós nagyon!

válasz erre

betyár

10 hónapja,

Biztosan jó lesz.

válasz erre

rDAVE

10 hónapja,

Remélem most nem írják ki, hogy igaz történet alapján. Tetszettek ezek a feldolgozások, de attól még Warrenék kóklerek és engem zavar az ilyen buta hatásvadászat. Stephen King sztori előtt sincs kint, hogy igaz történet alapján...

válasz erre