Szeptember végén kerül piacra az LG V30

2017. július 31.
3.3671
dfp profilja, adatai
dfp
Az LG 2016-os éve eddig mobilfronton nem alakult olyan jól, mint azt a rendkívül gyengén teljesítő G5 után megálmodták az idei évre, melynek főként az az oka, hogy a G6 bizony kompromisszumokra készteti a felhasználókat, ami a legfelsőbb szegmensben nem igazán jó választás.

A dél-koreai gyártónak azonban van még egy nagy dobása 2017-re, ami nem más, mint az IFA 2017-en bemutatkozó LG V30-as új csúcsmobil. A két előd is nagyon kellemesre sikeredett, a V30 pedig számos ponton hozhat nagy változást hozzájuk képest, illetve a G6-hoz képest is jobb ajánlatnak tűnik.

A készülék augusztus 31-én lesz bemutatva Berlinben, utána pedig nem sokkal már mindenhol elérhetővé is válik. Kiszivárgott belsős dokumentumok szerint elsőként az anyaországban, Dél-Koreában kerül piacra szeptember 15-én, amit rá két héttel később, szeptember 28-án az amerikai és az európai debütálás követ.

A készülék végre OLED kijelzőt, Snapdragon 835-ös processzor és természetesen dupla hátsó kamerát hoz magával, így mindenképpen az év egyik legütőképesebb androidos ajánlatáról van szó.
2 hozzászólás

Levi87

1 éve, 20 napja

Jó teló lesz de gondolom marha drága.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 20 napja

Na ez talán már elég komoly LG készülék lesz. Végre.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink