Szeptember közepén mutathatja be terepre való önvezető autóját az Audi

2019. augusztus 27.
3.4281
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az önvezető autók koncepciójáról eddig úgy hírlett, hogy működésük kizárólag forgalomban, határolt utakon valósulhat meg, azonban a hírek szerint az Audi kidolgozott egy technológiát, amivel terepen sem okozhat gondot az önvezető MI.

Mint kiderült, az Audi egy új típusú koncepcióautót visz magával a Frankfurti Autókiállításra, mely szeptember közepén veszi kezdetét, a német gyártó pedig várhatóan itt mutatja be azt az Audi AI: Trail Quattro nevű mesterséges intelligenciát, amivel egy gépjármű képes lesz már a vadonban is megfelelően tájékozódni.

Az MI-hez egy tesztautó is érkezik, mely a nagy hasmagasság és a terepabroncsok miatt elég egyértelmű, hogy off-road használatra készült, az Audi AI: Trail Quattro kapcsán pedig érdekesség, hogy nem saját, hanem a Volkswagen által gyártott MEB platformot alkalmazza majd a gyakorlatban. Konkrét részletek és prezentációk az autókiállításon várhatók!
5 hozzászólás

Kisfaludy82

10 hónapja, 3 napja

Izgalmasan hangzik hogy képes lesz majd hegyen völgyön mászkálni önműködően!

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 4 napja

Nm mindegyiknél óriási, ezért alapvetően mindegyik jó terepen, persze a hasmagasságról ez nem mondható el.

válasz erre

betyár

10 hónapja, 4 napja

Nem semmi lesz ez.

válasz erre

TEchie

10 hónapja, 4 napja

Egyre komolyabb dolgok jönnek elő elektromos autó témában. Kár hogy az árak viszont nem realizálódnak. Duplájába kerül egy elektromos autó hasonló konsturkcióban mint egy sima.

válasz erre

login_password

10 hónapja, 4 napja

Biztos elég komoly árcédulája lesz.

válasz erre