Szeptember közepén mutathatja be terepre való önvezető autóját az Audi

2019. augusztus 27.
3.6381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az önvezető autók koncepciójáról eddig úgy hírlett, hogy működésük kizárólag forgalomban, határolt utakon valósulhat meg, azonban a hírek szerint az Audi kidolgozott egy technológiát, amivel terepen sem okozhat gondot az önvezető MI.

Mint kiderült, az Audi egy új típusú koncepcióautót visz magával a Frankfurti Autókiállításra, mely szeptember közepén veszi kezdetét, a német gyártó pedig várhatóan itt mutatja be azt az Audi AI: Trail Quattro nevű mesterséges intelligenciát, amivel egy gépjármű képes lesz már a vadonban is megfelelően tájékozódni.

Az MI-hez egy tesztautó is érkezik, mely a nagy hasmagasság és a terepabroncsok miatt elég egyértelmű, hogy off-road használatra készült, az Audi AI: Trail Quattro kapcsán pedig érdekesség, hogy nem saját, hanem a Volkswagen által gyártott MEB platformot alkalmazza majd a gyakorlatban. Konkrét részletek és prezentációk az autókiállításon várhatók!
5 hozzászólás

Kisfaludy82

4 éve, 11 hónapja és 23 napja

Izgalmasan hangzik hogy képes lesz majd hegyen völgyön mászkálni önműködően! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 11 hónapja és 24 napja

Nm mindegyiknél óriási, ezért alapvetően mindegyik jó terepen, persze a hasmagasságról ez nem mondható el. röhögő smiley

válasz erre

betyár

4 éve, 11 hónapja és 24 napja

Nem semmi lesz ez.

válasz erre

TEchie

4 éve, 11 hónapja és 24 napja

Egyre komolyabb dolgok jönnek elő elektromos autó témában. Kár hogy az árak viszont nem realizálódnak. Duplájába kerül egy elektromos autó hasonló konsturkcióban mint egy sima.

válasz erre

login_password

4 éve, 11 hónapja és 24 napja

Biztos elég komoly árcédulája lesz.

válasz erre