Szeptember elején érkezik az Oppo F17 Pro

2020. augusztus 27.
9.4321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Még szeptemberben egy újabb olcsó mobilt szeretne piacra dobni az Oppo, akik bejelentették, hogy napra pontosan szeptember 2-án debütálhat majd az F17 Pro, mely a középkategória felső szegmenségben szeretne érvényesülni.

A készülékről annyi biztos egyelőre, hogy nagyon vékony, alig 7,48 milliméter vastag házba került, az egész pedig 164 grammot nyom majd, ami nem hétköznapi érték, miközben a 6,43 hüvelykes Super AMOLED kijelzőjén egy kameralyukba vagy inkább kameracsíkba helyezett dupla szelfikamera kapott helyet, de az ujjlenyomat-olvasó is a panel mögött került elhelyezésre.

Ezen felül a készülék VOOC 4.0 támogatással és 30W-os gyorstöltéssel érkezik, a hátlapon pedig egy négy darabból álló kamerarendszer teljesít rajta szolgálatot, melynek központi eleme egy 48 megapixeles fényképezőgép lesz. Az Oppo F17 Pro várhatóan 280 euróba kerül majd, tehát bőven 100 ezer forint alá esik az ára.
bejelentették, hogy napra pontosan szeptember 2-án debütálhat majd az F17 Pro, mely a középkategória felső szegmenségben szeretne érvényesülni.'>
4 hozzászólás

Porthos

3 éve, 11 hónapja és 13 napja

Egy fillért nem adnék érte.

válasz erre

betyár

3 éve, 11 hónapja és 14 napja

Erre nem cserélném le a mostani telefonom.

válasz erre

muki

3 éve, 11 hónapja és 14 napja

Ennyiért nem rossz amúgy.

válasz erre

inkognito

3 éve, 11 hónapja és 14 napja

Ezeket itthon is be lehet szerezni?

válasz erre