Szépen tör előre az iOS 11

2018. január 21.
1.6391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Apple frissítette a mobil platformjának házon belüli megoszlásáról szóló statisztikáját, amelyből kiderült, hogy a legújabb iOS, a 11-es verzió töretlenül tör előre.

Az iOS 11 2017 szeptemberében debütált, majd az év vége felé érkező iPhone X-zel párhuzamosan szépen elő is bújtak a rendszerrel kapcsolatos kisebb nagyobb hibák, amiket igyekezett gyorsan foltozni az Apple, ennek eredménye, hogy ma már közel kétharmadnyi részesedéssel bír.

A pontos szám 65%, az iPhone, iPad és iPod eszközöket is figyelembe véve, tehát már igen magas a jelenléte a legújabb operációs rendszernek, a népszerűségét pedig az is jól mutatja, hogy a múlt hónaphoz képest 6%-kal emelkedett.

Az Androiddal szemben, ahol a legújabb Oreo még csak igen csekély részben található meg, az Apple megoldása már közelt a 2/3-hoz, de a csupán eggyel korábbi iOS, a 10-es is 28%-kal bír, így tehát elmondható több mint 10-ből 9 eszközön korszerű szoftver végzi a dolgát.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 9 hónapja és 11 napja

Android terjedése nagyon ****. Hihetetlen hogy képtelen a Google ezt kicsit jobban erőszakolni.

válasz erre

Levi87

6 éve, 9 hónapja és 11 napja

Ebben (is) sokkal jobb az Apple üzletpolitikája. Lehet szidni az iOS11-et, bugos meg mittudomén, de legalább VAN!!! röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 9 hónapja és 11 napja

Androidnak ez az elterjedés ez valami szánalom.

válasz erre