Szépen lassan kikopnak a piacról a Windows mobilok

2017. október 19.
3.2821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Windows 10 Mobile, illetve a Windows mint mobil operációs rendszer halott projekt, ezt korában a Microsoft is elismerte, aminek következményeként szépen lassan szüntetik meg a szoftveres támogatást a még piacon lévő mobilokhoz.
Advertisement

A Microsoft publikált egy listát, egy szűk listát, amelyben megjelöli azon termékeket, amik a jövőben még élvezni fogják a cég támogatását, ellenben azt egyelőre nem publikálták, hogy meddig.

Ez utóbbi pedig fontos lenne, mivel a vállalat két jelenleg is "nagy számban" piacon lévő népszerű középkategóriás mobilt, a Lumia 640-et és a 640XL-t nem szerepelteti ezen a listán, így e két modellt szépen csendben eltemette az MS.

A 13 eszközt számláló elit csoportba tehát nem fért be a fent említett két Lumia, de lássuk melyek azok a kiváltságos mobilok, amelyeket még biztonságosan használhatnak a felhasználók: HP Elite X3 (unlocked, Verizon, Telstra), Wileyfox Pro, Lumia 550, Lumia 650, Lumia 950, Lumia 950 XL, Alcatel IDOL 4S, Alcatel IDOL 4S Pro, Alcatel OneTouch Fierce XL, Softbank 503LV, VAIO Phone Biz, MouseComputer MADOSMA Q601, Trinity NuAns Neo.
4 hozzászólás

Levi87

6 éve, 11 hónapja és 18 napja

Még mindig vannak egyáltalán? meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 11 hónapja és 18 napja

Kinyírták magukat. Nem egyszer, nem kétszer hanem sokszor. Hülyébbek mint a BlackBerry pedig az is nagy zakó volt.

válasz erre

Harder

6 éve, 11 hónapja és 18 napja

Hogy tönkretették a saját rendszerüket ezek a debilek basszus... wtf smiley Az egész bandát le kéne váltani, amatőr idióták bagázsa.

válasz erre

Huginn

6 éve, 11 hónapja és 18 napja

Teljesen mindegy, mit "támogatnak" még, hiszen amit a frissítésekkel műveltek az utóbbi időben (pl. a használhatatlan 10 és a verziók közötti inkompatibilitás), arra azt tudom mondani, hogy bár ne tették volna...

válasz erre