Szép a Google Pixel 4 XL, csak éppen törik, mint a ropi

2019. november 06.
4.8711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Szokásos strapatesztnek vetette alá a Google Pixel 4 XL okostelefont Zack Nelson, és hogy milyen hasznosak is néha ezek a bemutatók, azt nagyon jól bebizonyítja ez a mostani videó, melyen fény derült a készülék egyik nagy hiányosságára.
Advertisement

Bár nevezhetjük éppen turpisságnak is, hiszen az történt, hogy miközben Zack a hajlítástesztet végezte, a készülék masszívnak hirdetett fémháza két ponton úgy törött ketté, mint a ropi, aminek az oka nem más, minthogy a Google valamiért egy-egy műanyagelemmel gyengítette meg a házszerkezetet, amitől a telefon a hajlítás során egyszerűen eltörik, és bár ettől még használható marad, de mivel nem kell hozzá nagy erőhatás, a jövőben sok vásárló találkozhat majd a problémával.

Máskülönben a Google Pixel 4 XL jól vette az akadályokat, a kijelző bírta a vésőket és a nyílt lángot, egyedül a hajlításpróbán sikerült nagyon csúnyán alulmaradnia a készüléknek, amiről az alábbi videón magunk is meggyőződhetünk.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Porthos

4 éve, 8 hónapja és 26 napja

Azért érdekelne, mitől lett a Pixel olyan drága amilyen, mert minden évben sok sebből vérzik. A régi android stock telefonok kb ilyenek voltak, csak harmadáron.

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 8 hónapja és 26 napja

Marha minőségi. röhögő smiley

válasz erre