Szédületes töltési sebességgel debütálhat a Samsung Galaxy Note 10

2019. június 01.
4.5991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hihetetlenül ötletes módon szivárogtat egy Ice universe nevű Twitter-felhasználó az új Galaxy Note 10 szériával kapcsolatban, aki az esetek többségében precízen hoz le a hivatalos prezentációkat megelőzően információkat a tech világból.

Posztolt egy képet ugyanis Leonardo da Vinciről, ami önmagában még nem is lenne gyanús, ám alul látható egy számsor: 101101. Tegyük össze, mit is látunk: a Da Vinci az a kódnév, amit a Samsung használ az új Galaxy Note 10 és Galaxy Note 10 Pro számára, így nagy valószínűséggel a szóban forgó zászlóshajókról akar mondani valamit emberünk.

A 101101 pedig a 45 bináris megfelelője, ami könnyen jelentheti, hogy arra utalgat, hogy 45 Wattos töltőfejjel jöhet az új duó, ami konkrétan a háromszorosa a Samsung Galaxy S10 szériának, hiszen ez esetben csak 15 Wattról beszélhetünk. Ami leginkább megközelíti ezt a teljesítményt, az a Huawei P30 Pro és Mate 20 Pro, ellenben még ezek a készülékek is "csak" 40 Wattot tudnak. Korábban még 50 Wattot rebesgettek a Pro verzió esetében, meglátjuk, e téren lesz-e eltérés.


3 hozzászólás

Fikarc

5 éve, 2 hónapja és 25 napja

Nem fogja sokáig húzni az az aksi. Igaz, nem is évekre tervezik, gondolom.

válasz erre

Harder

5 éve, 2 hónapja és 25 napja

Pont a robbanós Note lesz túlhúzva? Ajjajj. röhögő smiley

válasz erre

Vidoros

5 éve, 2 hónapja és 25 napja

Ha bírják az aksik akkor hadd szóljon! mosolygó smiley

válasz erre