Számos új elektromos modellel bővít a BMW

2016. október 03.
1.8491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az elektromos autók piaca óriási lehetőséget biztosít a gyártóknak arra, hogy komoly piaci részesedéshez jussanak, a semmiből feltörjenek vagy éppen megerősítsék vezető szerepüket.

A piacon már egészen sok nagyvállalat van jelen, a BMW pedig több komoly modellt is kínál. Az i3 ugyan a belépőszintet képviseli náluk, mégis prémium autónak számít, az i8-as sportkocsi pedig egy igazi különlegesség.

Nemrég bejelentették, hogy az X3-as SUV következő generációjából is készítenek elektromos változatot, illetve a hozzájuk tartozó Mini is kap majd teljesen elektromos szériát.

A vállalat kimondottan olcsó elektromos modellről nem nyilatkozott, így vélhetően a normál autókhoz megszokottan építik fel a palettát. Az elektromos autók egyáltalán nem olcsók, így érthető, hogy a BMW miért is szeretné megtartani a magas presztízst ezen a piacon.
3 hozzászólás

Kileah

8 éve, 2 hónapja és 11 napja

Én nagon szeretnék már venni de hihetetlenül drágák. szomorú smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 2 hónapja és 11 napja

Három dolog biztos. Hiányozni fognak a benzinfalók, de az elektromos autókban van a jövő(! nem jelen...) és még mindig a KIA Soul EV a legjobb. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

8 éve, 2 hónapja és 11 napja

Amíg nem képesek 120-130 km menettáv fölött teljesíteni, egyáltalán nem opció. Az áruk kegyetlen, és max 5 év múlva több millió az akksicsere - amire egyébként 2 év garanciát vállalnak.

Lehet az BMW vagy bármi más...

válasz erre