Számos népszerű alkalmazását tette ingyenessé az Apple

2017. április 20.
3.3561
dfp profilja, adatai
dfp
Az Apple kapcsán sokan leginkább az iPhone szériát ismerik és emlegetik, illetve azt is tudják, hogy az amerikai óriás bizony számítógépeket is készít, azt viszont jóval kevesebben, hogy szoftveresen téren is egészen aktívak.
 

Egyfelől saját rendszerüket példásan ingyenesen kínálják a hardverük mellé, illetve annak frissítése is egy gombnyomásra megy, másrészről pedig 2013 óta új hardver vásárlása esetén egy egészen komplett szoftveres csomagot is elérhettek a felhasználók. Az iWork, iMovie és GarageBand hármas rendkívül népszerű a macOS és iOS felhasználók között, de eddig ingyen csak az új Apple hardvert vásárlók számára volt elérhető.

Nemrég a vállalat mindhárom alkalmazást frissítette és ezzel együtt bárki számárra ingyenesen elérhetővé is tette őket. Legyen szó tehát iOS vagy macOS felhasználóról, irodai alkalmazást, videóvágó szoftvert és zeneszerkesztőt is kapunk Tim Cook cégétől.
5 hozzászólás

marco

11 hónapja,

Harder írta:
Eddig csak az új gépekhez volt ingyen?
A 2013 után vásárolt gépeknél már ingyenes volt. De volt egy kis csavar eddig is a dologban, mert az ingyenes szoftvereket hozzárendelte az AppleID-hoz a rendszer, így ha valaki eladta a gépét, akkor a vevőnek már nem volt ingyen.

Ez most erre is megoldás.

válasz erre

Harder

11 hónapja,

Eddig csak az új gépekhez volt ingyen?

válasz erre

Porthos

11 hónapja,

rDAVE írta:
Elérik máshol az ingyenesség árát.
Na igen, nem ezek a legdrágább cuccok egy Macben.

válasz erre

Kileah

11 hónapja,

Mondjuk ennek nagyon ideje volt már.

válasz erre

rDAVE

11 hónapja,

Elérik máshol az ingyenesség árát.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink