Számlafaragó

2014. október 06.
6651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az Androgeek a kezdetek óta támogatja a magyar fejlesztő csapatokat, hogy a megérdemelt figyelmet kapják meg.

Pár napja került fel a  Play Store-ba,  a  Számlafaragó alkalmazás amit a srácok zseniálisan összeraktak.



A Számlafaragó kiszámolja, hogy hány forintért fogyasztottál gázt, áramot és vizet a hónapban, mennyi a napi átlagod és hogy mekkora lesz a hónap végi gáz-, villany- és vízszámlád. Ezen kívül az alkalmazás automatikusan értesíteni fog, ha az általad elfogyasztott gázt, vagy áramot olcsóbban is megkaphatod egy másik szolgáltatótól. A fejlesztésnél az volt az egyik fő szempont, hogy a lehető legtöbb ember tudja használni, így egyrészt az app teljesen ingyenes és az is marad, másrészt pedig hivatalosan 2.3 - as Androidtól felfelé mindenen fut, nemhivatalosan az alatt is. Ez elég sok trükkös megoldásra rákényszerítette a fejlesztőket, de így azok is tudják használni az alkalmazást, akiknek nem volt pénzük megvenni az újabb okostelefonokat, amin már frissebb Android fut.



A fejlesztők folyamatosan fejlesztik az alkalmazást, így nem is fogják magára hagyni pár hónap elteltével. Nyitottak a felhasználói visszajelzésekre és minden ötletet meghallgatnak.

A csapatról röviden:

Négy fiatal, IT területen dolgozó srác, akik szeretnének ezzel az alkalmazással egy olyan sikeres appot készíteni, amit később büszkén vállalhatnak referenciaként az önéletrajzukban. Persze, annyi munkát és virrasztást tettek bele az utóbbi hónapokban, hogy ha lehetőség adódna rá, akkor szívesen foglalkoznának főállásban csak ezzel.

További híreket az alkalmazásról itt az Androgeeken is olvashattok majd. Töltsd le az alkalmazást INGYEN, próbáld ki és küld el a srácoknak a véleményed, ötleted, észrevételed.


[button link="https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.android.meterreporter" color="blue,"
text_color="optional hex color" size="small, medium, or large"]Letöltés[/button]
Tisztelettel kérünk minden olvasónkat, hogy aki teheti ossza meg a bejegyzést vagy az alkalmazást. Segítsünk a magyar srácoknak eme remek program terjesztésében. Köszönjük a Számlafaragó stáb nevében is!
nincs még hozzászólás